Kutyafodrász képzés

 Tóth Zsuzsanna vagyok, OKJ szakokleveles kutyakozmetikus (2009), okleveles kiképzésvezető (2002), OKJ szakokleveles kutyakiképző (2014).2016 óta készítek fel tanulókat kutyakozmetikus vizsgára.

Azért hoztam létre a most meghirdetésre kerülő kutyafodrász képzést, mert gyakran felmerülő problémának látom, hogy a kevés gyakorlati óraszám vagy a nem megfelelő gyakorlati oktatás miatt a képzéseken résztvevők bizonytalanul mennek vizsgázni és vizsga után félnek a szakmában elhelyezkedni, saját szalont nyitni. Ha hasonló gondokkal küzdesz, akkor most itt a lehetőség, hogy a már megszerzett tudásod csiszold a segítségemmel. Abban az esetben, ha érdekel a szakma, de bizonytalan vagy, hogy eldöntsd ezen az úton szeretnél-e haladni, szintén itt a helyed! Fontos, hogy pet groomingot tanítok, nem kiállításra való felkészítést! Hobby fazonok elsajátítását teszem lehetővé házi kedvenceken.

A kutyafodrász képzés a Magyarországon leggyakrabban előforduló kutyafajták vagy azok keverékeinek felismerése alapján az állat szakszerű ápolási teendőinek ellátásáról szól, a szőrzettípusnak megfelelően. A jó kutyafodrász szükséges szinten rendelkezik kinológiai tudással, ápolási-, állategészségügyi ismeretekkel, ismeri a szőrtípusokat, tudja, hogy milyen ápolószereket kell alkalmaznia. Ismernie kell a testarányokat, az anatómiát ahhoz, hogy megfelelő fazont tudjon kialakítani.

Milyen képességekkel kell rendelkezned?

Állatszeretet, türelem, jó kézügyesség, precizitás, gyors és önálló munkavégzés, udvariasság.

Ki jelentkezhet a képzésre?

Mindenki, aki a 18. életévét betöltötte, alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezik. Leginkább azoknak ajánlom, akik elvégezték már a kutyakozmetikus tanfolyamot, de még fejlődni szeretnének, illetve azoknak is, akik tanfolyam választás előtt állnak, de szeretnék magukat kipróbálni előtte.

4 típusú csomag közül választhatsz, amelyek közül mindegyik tartalmazza az alábbiakat: megmutatom a helyes eszközhasználatot, kutyával való bánásmódot, megbeszéljük az adott kutya anatómiai felépítését, megmutatom a fürdetést, bűzmirigy kinyomását, szárítást, nyírást, fültisztítást, karomvágást. Csomagok:

- 2 kutya teljeskörű ápolási feltadatainak elvégzésére van módod, melyre 1x maximum 12 óra intervallum áll rendelkezésedre. Ára. 35000 Ft.

- 4 kutya teljeskörű ápolási feladatainak elvégzésére van módod, melyre 2x maximum 12 óra intervallum áll rendelkezésedre. Ára: 60000 Ft.

- 6 kutya teljeskörű ápolási feladatainak elvégzésére van módod, melyre 3x maximum 12 óra intervallum áll rendelkezésedre. Ára: 75000 Ft.

- 6 kutya teljeskörű ápolási feladatainak elvégzésére van módod, melyre 3x maximum 12 óra intervallum áll rendelkezésedre plusz 1x 6 óra elmélet a legfontosabb tudnivalókról (milyen eszköztárral kell rendelkezned, hol tudod ezeket beszerezni, leggyakoribb kutyafajtákat miről és hogyan ismered fel, miben különbözik az ápolásuk, szőrzettípusok, az anatómiai hibákat hogyan fedjük el a szőrzet nyírásával, legfontosabb betegségek, amiket fel kell ismerned. Ára: 100000 Ft.

A képzési díjat a megkezdés előtt kell befizetni, melyről számlát állítok ki, az elvégzése végén pedig minden tanuló oklevelet kap.

További részletekért keress privátban!

 

 

-           

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése