Kiképzés

... vagy inkább: hogyan alakítsunk ki helyes kapcsolatot kutyánkkal?!

A négylábúak oktatása tulajdonképpen a gazdi tanításával kezdődik. Célom azoknak az embereknek segíteni, akik szeretnének kutyájukkal harmóniában és tartalmasan élni. A képzés során rámutatok az adott problémára és annak okára, amit utána a Gazdával közösen oldunk meg. Kedvenceink sok dolgot képesek elsajátítani, ezeknek a technikáját mutatom meg, így a kutyáknál gyorsabban és hatékonyabban érik el a kívánt célt.

A kutyák nevelése a veleszületett ösztönadottságok kihasználásával történik és pozitív megerősítésen alapul. Jutalomfalattal, játékkal motiváljuk őket, hogy minél nagyobb hajlandóságot mutassanak  és minél nagyobb örömmel működjenek velünk együtt.

Amiben segíteni tudok:

- Megmutatom hogyan neveljük kedvenceinket egy kellemes társsá, akivel öröm sétálni, játszani, utazni, együtt élni, aki a mindennapokban örömöket ad és nem bosszúságokat okoz.

- A kialakult viselkedési zavarokat hogyan lehet a mindennapokban csökkenteni, illetve teljesen kiiktatni. Milyen módon szoktathatjuk le kutyánkat a nemkívánatos cselekedetekről, hogy az együtt eltöltött idő problémamentes legyen.

- Aki esetleg fajtaválasztás előtt áll, azoknak az embereknek szívesen adok tanácsot. Megbeszéljük, hogy milyen céllal vásárolnak kutyát és a szabadidejüket, illetve egyéb tényezőket figyelembe véve melyik megoldás/fajta tűnik a legoptimálisabbnak.

Fajtára, nemre és korra való tekintet nélkül minden gazdi jelentkezését szívesen várom. :)

Az alábbi településeken megyek házhoz: Erdőkertes, Veresegyház, Szada, Csomád, Fót, Dunakeszi, 4. kerület. Más területekről jelentkezőket a saját otthonomban fogadom.

Előzetes időpontfoglalás szükséges. Tel.: 30/695-1716

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése