Bemutatkozás


Tóth Zsuzsannának hívnak. OKJ szakokleveles kutyakozmetikus és a MEOE Bajai Szervezete által kiállított (2002) okleveles kiképzésvezető, 2014 óta pedig OKJ szakokleveles kutyakiképző illetve gyerek korom óta kutya-és állatmániás vagyok. 2010 szeptemberében nyitottam a kutyakozmetikát, 2016 óta dolgozom együtt egy oktatási céggel, melynek keretén belül tanulókat segítek felkészíteni államilag elismert kutyakozmetikus vizsgára.


Amióta az eszemet tudom rajongok a kutyákért! Óvodás voltam amikor már pórázon rángattam a plüsskutyámat és egyfolytában vezényszavakat adtam neki: ül, fekszik, lábhoz! Lakásban laktunk, igy szüleim nem engedték, hogy kutyát tartsunk, de a családtagok kutyáit maceráltam akik nem voltak jól neveltek, sőt néha meg is kaptak, de ez semmit nem változtatott az irántuk való imádatomon.

Késöbb saját kutyámmal agilityztem, 3 évig egy vidéki kutyaiskolában tartottam kiképzést családi kutyáknak, e mellett a sportkutyázásba is belekóstoltam...
Az eredeti szakmámban nem szerettem volna tovább dolgozni, ezért arra gondoltam, hogy elvégzem a kutyakozmetikus tanfolyamot és mióta ezzel foglalkozom rájöttem: nekem mindíg ezt kellett volna csinálnom!

A gazdikat szeretném biztosítani a felől, hogy munkám során mindent megteszek az állatok jó közérzetéért és biztonságáért. Mivel nekem is van kutyám (pomerániai törpespicc: Pilla), akire családtagként tekintek, ezért minden kutyus akit elhoznak hozzám ugyanezt a bánásmódot kapják.

Szeretettel várok minden fajtájú, méretű kutyust! Remélem hamarosan találkozunk és kedvence is jól érzi majd magát velem. 
Elérhetőségem: 30/695-1716


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése